Στα παρασκήνια της CANNA

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι προηγείται πριν φτάσουν τα προϊόντα της CANNA στα καταστήματα; Με όλα τα χρόνια γνώσης και πείρας που διαθέτει, η CANNA δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα παρασκήνια όλης της διαδικασίας που ξεκινά από το Κέντρο Ερευνών και καταλήγει στην παραγωγή όλων των θρεπτικών διαλυμάτων, των πρόσθετων συστατικών και των υποστρωμάτων μας.

Το επιστημονικό Κέντρο Ερευνών της CANNA είναι εξειδικευμένο σε έρευνες με έμφαση στην καινοτομία για τα φυτά, τα υποστρώματα και τα θρεπτικά διαλύματα των φυτών. Διαφορετικά σκευάσματα λιπασμάτων, συστήματα φωτισμού και άλλα προϊόντα που είναι σημαντικά για την καλλιέργεια δοκιμάζονται κάτω από διάφορες συνθήκες. Ο στόχος είναι να ανακαλύψουμε τι πραγματικά χρειάζεται ένα φυτό και να αναπτύξουμε τις καλύτερες συνταγές για τα θρεπτικά μας διαλύματα.

Τι κάνει τα προϊόντα της CANNA τόσο επιτυχημένα; Γιατί ορισμένα συστατικά είναι τόσο αποτελεσματικά ως διεγερτικά; Τα εργαστήριά μας δίνουν τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα.

Η Μονάδα Παραγωγής της CANNA ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή θρεπτικών διαλυμάτων για φυτά. Η μονάδα χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές για την επεξεργασία τελικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και φροντίζει για όλες τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι επιπλέον έλεγχοι ποιότητας είναι μέρος της καθημερινής διαδικασίας και αποτελούν εγγύηση για τα ποιοτικά πρότυπα της CANNA.

Από την αρχή ως το τέλος, η CANNA είναι αυτό που παίρνεις.