Η CANNA παράγει θρεπτικά μέσα και μέσα ανάπτυξης για την καλλιέργεια ταχέως αναπτυσσόμενων φυτών. Από την ίδρυσή της, λίγο μετά το 1990, όλα τα προϊόντα ελέγχονται επιστημονικά πριν βγουν στην αγορά. Όμως, πριν ακόμη δημιουργηθεί η εταιρεία, οι ιδρυτές της ήταν ήδη πρωτοπόροι στην επιστημονική καλλιέργεια φυτών.

Η CANNA κρατά στα χέρια της όλη την αλυσίδα παραγωγής – από την έρευνα για δημιουργία νέων προϊόντων έως την προώθηση των πωλήσεων και, φυσικά, την παραγωγή των περιβαλλοντικά φιλικών προϊόντων της. Η CANNA έχει επίσης δική της εφοδιαστική αλυσίδα καθώς, φυσικά, και εργαστήριο, όπου αφοσιωμένοι επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της φύσης. Το πάθος για τα φυτά φαίνεται στα προϊόντα ποιότητας CANNA. Πριν βγει στην αγορά ένα προϊόν, προηγείται πολυετής εντατική έρευνα.

Αναγνωρισμένη ποιότητα

Η CANNA τιμήθηκε για τα επαναστατικά προϊόντα της με το πρώτο βραβείο στην ετήσια έκθεση υδροπονίας και καλλιέργειας σε φυτόχωμα στην Ολλανδία. Είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι Ολλανδοί ειδικοί, πρώτοι παγκοσμίως στις έξυπνες τεχνολογίες για την καλλιέργεια των αγαπημένων σας φυτών με υδροπονία, ίνες κοκοφοίνικα ή φυτόχωμα.

Συνδυάζουμε το πρακτικό πνεύμα με την αγάπη για τη δουλειά μας. Από το 1979, ο ιδρυτής μας αναζητούσε φυτά και υλικά για την υγεία και ευεξία των φυτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας, της έμπνευσης από τις τοπικές παραδόσεις και της σύγχρονης έρευνας υψηλής τεχνολογίας δημιούργησε αποτελεσματικές συνθέσεις που εγγυώνται εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλους, ακόμη και στους πρωτόπειρους καλλιεργητές! Τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα μας για τη θρέψη των φυτών είναι καθαρά, απλά, εύκολα στη χρήση και φιλικά στο περιβάλλον. Κάθε προϊόν CANNA δημιουργείται με αγάπη για να σας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση κατά τη χρήση ενός συγκεκριμένου μέσου ή μιας μεθόδου. Το μυστικό των έξυπνων προϊόντων CANNA είναι το προσεκτικά ισορροπημένο και αρμονικό μείγμα των καλύτερων βασικών θρεπτικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων για κάθε συνδυασμό μέσου ανάπτυξης και λιπάσματος.

Σήμερα τα προϊόντα CANNA διατίθενται σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Καλλιεργητές από όλο τον κόσμο μάς ανέδειξαν στην υπ’ αριθμόν 1 επωνυμία στις τεχνολογίες των φυτών. Η ποιότητα αναγνωρίζεται!

Σεμνότητα

Η λέξη αυτή μοιάζει να πλάστηκε για την CANNA. Μπορεί οι διαφημιστικές υπερβολές για εντυπωσιασμό να είναι της μόδας, αλλά εμάς δεν μας ταιριάζει η αυτοπροβολή. Προτιμάμε να μιλάνε για μας τα ίδια τα προϊόντα μας. Το γεγονός ότι επαγγελματίες καλλιεργητές σε δεκατέσσερις χώρες ορκίζονται στο όνομα CANNA και ότι τα προϊόντα μας διατίθενται τουλάχιστον στο 95% των καταστημάτων με είδη καλλιέργειας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η φιλοσοφία μας αποδίδει καρπούς.

Επαγγελματισμός

Το ομαδικό πνεύμα και η αγάπη για τα φυτά είναι οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν την επιχειρηματική φιλοσοφία της CANNA. Θέλουμε να είναι σαφές ότι η CANNA είναι κάτι πολύ περισσότερο από παραγωγός λιπασμάτων. Στον κλάδο μας, μόνο εμείς κρατάμε στα χέρια μας το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής, από την έρευνα και τη δημιουργία νέων προϊόντων έως την παραγωγή της περιβαλλοντικά φιλικής σειράς προϊόντων και τον ταχύτατο μηχανισμό παράδοσης. Η CANNA παράγει μόνη της τα θρεπτικά της μέσα, γι’ αυτό και έχει δικό της εργαστήριο και ερευνητικά κέντρα όπου ειδικοί επιστήμονες αποκαλύπτουν καθημερινά τα μυστικά της φύσης. Πιστεύουμε ότι μόνο όταν κρατάμε στα χέρια μας όσο γίνεται περισσότερους παράγοντες της παραγωγής θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα προϊόν σταθερά υψηλής ποιότητας.

Προσεκτική πρόοδος

Χάρη σε δεκαετίες πείρας στην καλλιέργεια και στη στενή συνεργασία με άλλους πρωτοπόρους, η CANNA έχει συσσωρεύσει μια τεράστια δεξαμενή γνώσης, αξεπέραστη στον κλάδο της. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός επαγγελματικής γνώσης και ενθουσιασμού οδήγησε, μέσα σε διάστημα επτά ετών, σε μια σειρά προϊόντων πολύ υψηλής ποιότητας. Κανένα προϊόν CANNA δεν βγαίνει στην αγορά επιπόλαια. Το διαθέτουμε στην κατανάλωση μόνον όταν είμαστε 100% βέβαιοι ότι το προϊόν θα έχει βέλτιστη απόδοση.

Όμως για μας ούτε αυτό είναι αρκετό. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, θέλουμε να ξέρουμε πώς ακριβώς λειτουργεί το καθετί. Επιπλέον, πρώτα διεξάγουμε εκτεταμένη έρευνα με άτομα από τον χώρο της καλλιέργειας σε διάφορες χώρες, ούτως ώστε να καταγράψουμε όλες τις πιθανές συνθήκες. Επομένως ποτέ δεν θα ρίξουμε ένα προϊόν στην αγορά βιαστικά, όσο μεγάλος κι αν είναι κάποτε ο πειρασμός σε μια αγορά όπου η καθημερινή πραγματικότητα οδηγεί πολύ συχνά σε βραχύβιες μόδες.

About us

Για επαγγελματίες

Πιστεύουμε ότι οι σοβαροί ειδικοί ξέρουν να εκτιμήσουν την αξία της επαγγελματικής μας προσέγγισης. Έχουμε τη γνώμη ότι όποιος παίρνει στα σοβαρά τον καλλιεργητή, αντιμετωπίζει εξίσου σοβαρά τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος. Η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες. Για την CANNA η έρευνα είναι επίσης ουσιώδους σημασίας, καθώς έχει εκτενείς επιπτώσεις στον τελικό καταναλωτή. Γι’ αυτό και αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεται για τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος, συνήθως κατά μέσο όρο δύο χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων επιστημόνων εξετάζει ακούραστα όλες τις πλευρές του νέου προϊόντος. Το γεγονός ότι δίνουμε τόση έμφαση σε αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να στηρίξουμε απόλυτα τα προϊόντα μας. Και αυτό δεν σταματά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι για μας αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας. Διατηρούμε στενή επαφή με τους τελικούς καταναλωτές μέσω του δικτύου αντιπροσώπων μας και αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά τα προβλήματά τους.

Τα σχόλια από τους χρήστες των προϊόντων μας είναι ευπρόσδεκτα για τους σκοπούς της έρευνάς μας και όχι μόνο. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που πηγάζει από τη δουλειά μας είναι πάντα το να έχουμε πελάτες ευχαριστημένους με το τελικό αποτέλεσμα.

Πρωτοπόροι

Οι ιδρυτές της CANNA δεν ήταν ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα πολύ περιορισμένη γκάμα λιπασμάτων εκείνον τον καιρό. Έτσι δημιούργησαν ένα λίπασμα που σύντομα έγινε επιτυχία. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος παρατήρησε ότι η ποιότητα των φυτών που καλλιεργήθηκαν σε πετροβάμβακα ήταν εξαιρετικά βελτιωμένη. Τα αποτελέσματα έτυχαν τόσο καλής υποδοχής ώστε τα πρωτότοκα δίδυμα της CANNA, το CANNA Vega και το CANNA Flores (σήμερα διατίθενται με την ονομασία CANNA Hydro Vega/Flores), μπήκαν σύντομα στην παραγωγή.

Αυτό σηματοδότησε το ξεκίνημα μιας επιχείρησης που μέσα σε λίγα μόνο χρόνια δημιούργησε τα πλέον καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα για χρήση σε καλλιέργεια. Η πρωτοποριακή αυτή προσέγγιση δεν δικαιώθηκε μόνο στην παραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων. Η CANNA έχει ρόλο πρωτοπόρου και στην ανάπτυξη γενικών αρχών. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η τυπική αναλογία θρεπτικών στα μείγματα 1:250, που χρησιμοποιείται πλέον παντού και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την CANNA.