Συχνές Ερωτήσεις γραμμής προϊόντων

Γιατί στον ιστότοπο και στην ετικέτα σας συνιστάτε χρήση PK 13/14 για μία εβδομάδα ενώ σε ένα κατάστημα μού σύστησαν χρήση για πολλές εβδομάδες;

We recommend to use PK 13/14 always for one week! CANNA feeding already contains a certain amount of P and K. When the plant is in a certain stage of the Συνιστάμε τη χρήση του PK 13/14 για μία εβδομάδα μόνο! Τα θρεπτικά μέσα CANNA ήδη περιέχουν μια ποσότητα P και K. Όταν ένα φυτό βρίσκεται σε συγκεκριμένο στάδιο της ανθοφορίας, δεν μπορούμε να αυξήσουμε άλλο τη θρέψη, γι’ αυτό αλλάζουμε την αναλογία PK προσθέτοντας PK 13/14 για μία εβδομάδα.

Ποια βακτήρια σκοτώνει το τριχόδερμα;

Το τριχόδερμα είναι γένος μυκήτων και δεν σκοτώνει βακτήρια. Τα περισσότερα είδη τριχοδέρματος προστατεύουν το φυτό από επιβλαβείς μύκητες. Αυτό συμβαίνει επειδή τους ανταγωνίζονται ή παρασιτούν πάνω τους. Βελτιώνουν το περιβάλλον των ριζών ώστε οι ρίζες να αναπτυχθούν καλύτερα, με περισσότερα ριζικά τριχίδια. Το αποτέλεσμα είναι πιο ζωηρά φυτά.

Διατηρείτε τα θρεπτικά στο σκοτάδι

Το φως διασπά τον χηλικό σίδηρο! Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν πέφτει καθόλου υπεριώδες φως στο θρεπτικό διάλυμα. Το φως συντελεί επίσης στην ανάπτυξη φυκών στο θρεπτικό διάλυμα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν εμφράξεις. Επίσης, τα φύκη απορροφούν θρεπτικά συστατικά και προκαλούν ελλείψεις θρεπτικών.

Ποσότητες θρεπτικών

Σημειώστε τις ποσότητες θρεπτικών και πρόσθετων που προσθέσατε σε κάθε δεξαμενή. Έτσι θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε την επόμενη φορά!

Δεξαμενή θρεπτικών

Αφιερώστε χρόνο στην αραίωση και τη ρύθμιση της δεξαμενής θρεπτικών! Είναι πολύ βασικό για την ανάπτυξη, την άνθιση και την εξέλιξη των φυτών και θα σας εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα.

Αραίωση CANNAZYM

Ποτέ μην αραιώνετε περισσότερο CANNAZYM από όσο θα χρησιμοποιήσετε κατά τις επόμενες 10 μέρες.

Η θρέψη μέσω των φύλλων με RHIZOTONIC

Η θρέψη μέσω των φύλλων με RHIZOTONIC είναι πολύ αποτελεσματική όταν γίνεται περίπου την ώρα που σβήνουν τα φώτα σε καλλιέργειες εσωτερικού χώρου ή ακριβώς πριν το ηλιοβασίλεμα σε εξωτερικό χώρο.

Χρησιμοποιήστε το PK 13/14 για να αποτρέψετε τη συσσώρευση

Εμποδίστε τη συσσώρευση φωσφόρου και καλίου χρησιμοποιώντας το CANNA PK 13/14 το πολύ μία φορά την εβδομάδα.

Προσθήκη οξέος στο νερό

Όταν διαλύετε ένα όξινο προϊόν, πάντα να ρίχνετε το οξύ στο νερό και ποτέ το νερό στο οξύ, διότι αν πεταχτεί θα προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα ή στα μάτια!

Ρύθμιση του pH

Τα προϊόντα που προορίζονται για ρύθμιση του pH έχουν μεγάλη πυκνότητα. Πολλές φορές είναι δύσκολο να ρυθμιστεί σωστά το pH με την πρώτη. Για να διευκολυνθείτε, αραιώστε ένα (1) μέρος ρυθμιστή του pH σε δέκα (10) μέρη νερό και χρησιμοποιήστε αυτό το διάλυμα για να ρυθμίσετε το pH στη δεξαμενή θρεπτικών σας.

Ανάμειξη θρεπτικών

Οι μετρήσεις στη δεξαμενή θρεπτικών γίνονται ως εξής: Ξεκινήστε μετρώντας την EC και προσδιορίστε αν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη, βάσει των τιμών που δίνουν οι οδηγίες. Μετά μπορείτε να ρυθμίσετε το pH χρησιμοποιώντας CANNA pH- ή pH+, αν χρειάζεται. Προσπαθήστε να πετύχετε τη σωστή τιμή pH στο διάλυμα θρεπτικών με την πρώτη.

Δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα καλλιέργειας
Grow Guide