• Μετατρέπουν τις νεκρές ρίζες σε σάκχαρα σε ανόργανα άλατα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι τα ανόργανα άλατα και τα σάκχαρα αποτελούν πολύτιμη πηγή θρεπτικών για το φυτό. Το CANNAZYM περιέχει πάνω από 12 διαφορετικά είδη ενζύμων, καθώς και βιταμίνες και εκχυλίσματα φυτών της ερήμου. Αυτά τα συστατικά βελτιώνουν την πρόσληψη θρεπτικών και το αμυντικό σύστημα του φυτού. Οι βιταμίνες διεγείρουν επίσης την παραγωγή ορμονών.
  • Συμβάλλουν στον σχηματισμό νέων ριζών. Οι βιταμίνες του CANNAZYM απορροφώνται εύκολα και επίσης διεγείρουν τον σχηματισμό νέων ριζών στο φυτό. Έτσι ενισχύεται η υγεία του φυτού.
  • Το CANNAZYM αναστέλλει τα βακτήρια και τους επιβλαβείς μύκητες. Οι νεκρές ρίζες αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για μύκητες, που συνιστούν απειλή για τις υγιείς ρίζες. Οι μύκητες προκαλούν στρες σε όλο το φυτό και εμποδίζουν την ανάπτυξη. Το CANNAZYM εμποδίζει επίσης την αποσύνθεση. Έτσι αποφεύγεται ο σχηματισμός τοξικών ουσιών και μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος ασθένειας.
  • Το CANNAZYM βελτιώνει το περιβάλλον του εδάφους. Η γρήγορη αποικοδόμηση των υπολειμμάτων της ρίζας δημιουργεί ισορροπημένο υδρολογικό καθεστώς και καλό αερισμό στο περιβάλλον της ρίζας.

  Το CANNAZYM είναι απαραίτητο όταν το υπόστρωμα ανάπτυξης επαναχρησιμοποιείται. Τα υπολείμματα ριζών αποικοδομούνται γρήγορα και μετατρέπονται σε ωφέλιμα θρεπτικά, οι ασθένειες αποτρέπονται και η σχέση νερού/αέρα στο περιβάλλον της ρίζας βελτιώνεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CANNAZYM σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης.

  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNAZYM
  Διαθέσιμη σε
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info