• Καλύτερη απόδοση
   Το CANNABOOST διεγείρει την ανάπτυξη νέων ανθέων. Έτσι οι καρποί μπορούν να γίνουν βαρύτεροι απ' όσο συνήθως. Καθώς η ωρίμανση των καρπών επίσης γίνεται πιο σταδιακά, το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφη συγκομιδή. Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του CANNABOOST είναι ότι δεν εγγυάται μόνο μεγαλύτερη απόδοση αλλά και καλύτερη γεύση. Άλλο ένα πλεονέκτημα για τους καλλιεργητές της CANNA!
  • Κατάλληλο για χρήση με όλα τα θρεπτικά διαλύματα και υποστρώματα ανάπτυξης
   Το CANNABOOST διεγείρει την άνθιση και είναι γενικής χρήσης, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε σύστημα ανάπτυξης και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε θρεπτικό διάλυμα, χωρίς εξαιρέσεις. Μπορείτε να προσθέσετε CANNABOOST στο υπόστρωμα ή να το ψεκάσετε απευθείας στα φύλλα. Το πλεονέκτημα στην περίπτωση αυτή είναι ότι το φυτό μπορεί να το απορροφήσει άμεσα από τα φύλλα του.
  • Ακόμη μεγαλύτερη απόδοση σε συνδυασμό με το PK 13/14
   Το CANNABOOST δεν είναι λίπασμα αλλά πρόσθετο που αυξάνει τη φωτοσύνθεση (μία από τις αντιδράσεις του φυτικού μεταβολισμού). Η αύξηση αυτή εγγυάται ταχύτερο σχηματισμό καρπών. Η διαθεσιμότητα θρεπτικών είναι πολύ σημαντική για να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα με το CANNABOOST. Τα θρεπτικά διαλύματα CANNA εγγυώνται τη διαθεσιμότητα όλων των θρεπτικών. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τα θρεπτικά διαλύματα CANNA σε συνδυασμό με το CANNA PK 13/14. Το PK 13/14 παρέχει στο φυτό επιπλέον στοιχεία για την ανθοφορία ενώ το CANNABOOST εξασφαλίζει ότι θα έχει την ενέργεια να αξιοποιήσει τα στοιχεία αυτά.
  • Καλύτερη ωρίμανση και ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα
   Το CANNABOOST περιέχει ουσίες που διεγείρουν την άνθιση και εξασφαλίζουν πολύ καλή ωρίμανση. Περιέχει επίσης φυσικούς ρυθμιστές της άνθισης που συμβάλλουν σε πιο ομοιόμορφη ανάπτυξη των καρπών και ενισχυμένη ολοκλήρωση της ανθοφορίας. Χάρη στη βελτιωμένη ενεργειακή ρύθμιση, το φυτό έχει αρκετή ενέργεια για να αντισταθεί στις ασθένειες. Αν δεν υπάρχει ενέργεια εκεί που χρειάζεται, συχνά οι ασθένειες πλήττουν ακριβώς τη στιγμή που είναι πιο καταστροφικές για τη συγκομιδή.
  • Πιο γεμάτη και έντονη γεύση
   Το CANNABOOST σάς εγγυάται όχι μόνο μεγαλύτερη απόδοση αλλά και εξαιρετική γεύση. Η καλή συγκομιδή σήμερα δεν εκφράζεται μόνο σε ποσότητα. Ο ρόλος της ποιότητας γίνεται ολοένα σπουδαιότερος, πράγμα που σημαίνει ότι η γεύση αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Η αύξηση της ταχύτητας της φωτοσύνθεσης αυξάνει κατά πολύ την παραγωγή σακχάρων στους καρπούς. Έτσι η γεύση γίνεται πιο γλυκιά και οι φυσικές ουσίες που δίνουν γεύση στους καρπούς παράγονται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις. Το εντονότερο άρωμα των αιθέριων ελαίων στους καρπούς μιλά από μόνο του.

  Τα περισσότερα τονωτικά είναι απλώς επιπλέον θρεπτικά. Τα αληθινά τονωτικά, όπως το CANNABOOST, τονώνουν πραγματικά τον μεταβολισμό του φυτού και το κάνουν πιο υγιές. Το CANNABOOST είναι η νέα γενιά τονωτικού.

  Με το προϊόν αυτό αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι: Η ποιότητα αναγνωρίζεται!

  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNABOOST Accelerator
  Διαθέσιμη σε
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info