Καθαρά στοιχεία που διεγείρουν την άνθιση

  Το CANNA PK 13/14 είναι ένα ανώτερης ποιότητας μείγμα φωσφόρου και καλίου που προστίθεται κατά τη φάση ανθοφορίας. Και τα δύο αυτά στοιχεία παίζουν μεγάλο ρόλο κατά την αναπαραγωγική φάση των φυτών. Χάρη σε μια ειδική διαδικασία παραγωγής, η CANNA πέτυχε να συνδυάσει καθαρό φωσφόρο και κάλιο σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις. Έτσι το PK 13/14 είναι διαθέσιμο στο φυτό γρήγορα και άμεσα.

  Ο φωσφόρος (P) είναι ένα μακροθρεπτικό απαραίτητο σε κάθε φυτό. Παίζει ρόλο-κλειδί στον μεταβολισμό και τη μεταφορά ενέργειας. Στη φάση ανθοφορίας χρειάζεται επιπλέον φωσφόρος. Μεταξύ άλλων, ο φωσφόρος ενδυναμώνει τον σχηματισμό κυττάρων στα άνθη.

  Το κάλιο (K) είναι επίσης μακροθρεπτικό στοιχείο. Βρίσκεται σε όλα τα μέρη του φυτού και είναι απαραίτητο σε πολλές λειτουργίες του. Είναι απαραίτητο για τη μεταφορά του νερού και των θρεπτικών (ηθμαγγειώδεις δεσμίδες) και ευθύνεται για την ποιότητα και την ακαμψία του φυτού. Εκτός από τα παραπάνω, ελέγχει αναρίθμητες ακόμη διεργασίες, όπως είναι η παραγωγή σακχάρων. Το κάλιο εξασφαλίζει τη δυνατότητα του φυτού να παράγει αρκετά σάκχαρα κατά την ανθοφορία, πράγμα απαραίτητο για τον σχηματισμό των ανθέων.

  Τέλειος συνδυασμός με CANNABOOST

  Έρχεται μια στιγμή στην ανάπτυξη του φυτού που η ανάγκη για φωσφόρο και κάλιο αυξάνεται κατά πολύ. Τη στιγμή αυτή, το CANNA PK 13/14 καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του φυτού και ο καρπός αναπτύσσεται στο μέγιστο. Το CANNABOOST τονώνει τον μεταβολισμό και επιδρά ενισχυτικά στο PK 13/14. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός χαρίζει πλουσιότερη άνθιση στο φυτό.

  Κατάλληλο για κάθε υπόστρωμα

  Το PK 13/14 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε υπόστρωμα και επομένως είναι κατάλληλο για καλλιέργεια σε έδαφος, σε ανακυκλούμενα συστήματα, σε παράγωγα κοκοφοίνικα και σε ανοιχτά υδροπονικά συστήματα. Το PK 13/14 είναι κατάλληλο για καλλιέργεια τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.

  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNA PK 13/14
  Διαθέσιμη σε
  250ML
  500ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info