Φυσικά υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε CANNA. Η καλή φήμη της CANNA οφείλεται στην προσπάθειά της να είναι πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της με νέες εξελίξεις. Τα λιπάσματα CANNA είναι τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως!

Η ποιότητα των λιπασμάτων και υποστρωμάτων καλλιέργειας CANNA είναι σταθερή και τα προϊόντα αυτά ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Τα καλά αποτελέσματα είναι εγγυημένα, γιατί η CANNA ελέγχει την διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν: η ποιότητα αναγνωρίζεται!

Λιπάσματα CANNA HYDRO

Από τότε που βγήκαν στην αγορά, το CANNA Hydro Vega και το CANNA Hydro Flores χρησιμοποιούνται από πολλούς ευχαριστημένους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο. Η σύνθεση των προϊόντων της σειράς HYDRO είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ταχέως αναπτυσσόμενων φυτών. Το CANNA Hydro Vega και το CANNA Hydro Flores περιέχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται ένα φυτό, σε μορφή που μπορεί να απορροφηθεί άμεσα, ώστε να εγγυώνται τέλεια πρόσληψη θρεπτικών αμέσως μόλις το φυτό αρχίσει να αναπτύσσεται. Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη απόδοση και γεμάτη γεύση. Στην υδροκαλλιέργεια το φυτό εξαρτάται 100% από τα θρεπτικά συστατικά που παρέχονται με το νερό άρδευσης. Επειδή το νερό άρδευσης συνήθως βασίζεται σε νερό του δικτύου ύδρευσης, η CANNA έχει προσαρμόσει τα προϊόντα της σε διάφορους τύπους νερού. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να εμποδίζουν τη συσσώρευση αλάτων που καταστρέφουν το περιβάλλον.

Τα προϊόντα CANNA κάνουν τη βασική διάκριση ανάμεσα στις δύο σημαντικές φάσεις ανάπτυξης του φυτού. Αρχικά το φυτό μεγαλώνει σε ύψος και αποκτά πολλά φύλλα, στη φάση ανάπτυξης ή βλαστική φάση. Η CANNA δημιούργησε το θρεπτικό διάλυμα CANNA Hydro Vega ειδικά για τη φάση αυτή. Κατόπιν το φυτό περνά στη φάση άνθισης (ανθοφορία) ή αναπαραγωγική φάση. Καθώς οι ανάγκες του φυτού αλλάζουν, χρειάζεται άλλο θρεπτικό διάλυμα: το CANNA Hydro Flores.

CANNA Hydro Vega

Image
CANNA Hydro Vega

Το CANNA Hydro Vega είναι πλήρες θρεπτικό διάλυμα για τη φάση ανάπτυξης, ειδικά σχεδιασμένο για την καλλιέργεια σε αδρανή μέσα. Η γρήγορη και υγιής αύξηση χαρακτηρίζεται από ζωηρά βλαστάρια και καλή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, που αποτελούν τη βάση για κορυφαία αποτελέσματα. Το CANNA Hydro Vega περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το φυτό στη φάση αυτή. Θα πρέπει να χορηγείτε το θρεπτικό διάλυμα 1 έως 3 φορές την ημέρα.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι με την αποστράγγιση φεύγει από το υπόστρωμα το 10% έως 20% του νερού άρδευσης. Υπό κανονικές συνθήκες, θα χρειαστείτε 3 έως 5 λίτρα θρεπτικού διαλύματος ανά τετραγωνικό μέτρο την ημέρα.

CANNA Hydro Flores

Image
CANNA Hydro Flores

Το CANNA Hydro Flores δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση κατά τη φάση άνθισης. Κατά την πληθωρική φάση της ανθοφορίας, όλα τα θρεπτικά συστατικά πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα στις σωστές ποσότητες ώστε το φυτό να τα απορροφά γρήγορα.

Όταν χρησιμοποιείτε CANNA Hydro Flores, βεβαιωθείτε και πάλι ότι με την αποστράγγιση φεύγει από το υπόστρωμα το 10% έως 20% του νερού άρδευσης. Αυτό σημαίνει χορήγηση 4 έως 6 λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο την ημέρα.

Έτσι εξασφαλίζετε ότι όλα τα συστατικά είναι άμεσα διαθέσιμα όταν τα χρειάζεται το φυτό.

Από το Vega στο Flores

Πώς ξέρετε πότε να αλλάξετε θρεπτικό διάλυμα; Τις πρώτες δύο εβδομάδες το φυτό θα μεγαλώνει έντονα και θα χρειάζεται πολύ περισσότερο νερό. Μόλις αρχίσουν να σχηματίζονται τα πρώτα άνθη, είναι η σωστή στιγμή να περάσετε από το CANNA Hydro Vega στο CANNA Hydro Flores. Αυτό συμβαίνει συνήθως 1 έως 3 εβδομάδες μετά την έναρξη της 12ωρης περιόδου φωτός.

Ξέπλυμα

Για να εμποδίσετε τη συσσώρευση λιπασμάτων και τυχόν περίσσεια ή έλλειψη συγκεκριμένων στοιχείων στα φυτά, θα πρέπει να ξεπλένετε τις πλάκες. Αν δεν έχει χρειαστεί ακόμη να ξεπλύνετε τις πλάκες του πετροβάμβακα, συνιστάται να το κάνετε την τρίτη εβδομάδα.

Ετικέτες :