CANNA Coco Natural

Το CANNA Coco Natural είναι ένα φυσικό μέσο ανάπτυξης βασισμένο σε κοκοφοίνικα, που προσφέρει στον κηπουρό και στα φυτά του πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα υποστρώματα:
  • Το CANNA Coco Natural είναι οργανικό προϊόν, με πολύ ήπια ρύθμιση του pH, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ιούς και ασθένειες του εδάφους.
  • Το CANNA Coco Natural αποτελεί εξαίρετο σύστημα κυκλοφορίας νερού και αέρα, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για αυτή τη μέθοδο καλλιέργειας.
  • Το CANNA Coco Natural μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.

CANNA Coco Natural = ποιότητα

Το CANNA Coco Natural παρασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως το CANNA Coco Professional Plus. Το CANNA Coco Natural αποτελείται κατά 100% από νιφάδες κοκοφοίνικα που παράγονται στην Ινδία κατά την επεξεργασία της καρύδας. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ούτως ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα του προϊόντος.

Λιγότερη ρύθμιση, περισσότερος έλεγχος

Η ρύθμιση του pH στο CANNA Coco Natural δεν είναι τόσο αυστηρή όσο στο CANNA Coco Professional Plus. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στη διαδικασία ρύθμισης και επιδράτε περισσότερο στην ανάπτυξη και την άνθιση του φυτού. Αν θέλετε να ρυθμίσετε αυτό το υπόστρωμα στον ίδιο βαθμό με το επαγγελματικό ομόλογό του, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο CANNA COGr Buffer Agent.

Χάρη στην ήπια ρύθμιση και στην ελαφριά προκαταρκτική διαβροχή, το προϊόν αυτό είναι πολύ ελαφρύτερο. Αυτό σημαίνει λιγότερο νερό στη συσκευασία. Το προϊόν ζυγίζει 11-12 κιλά και επομένως μεταφέρεται εύκολα. Αρκεί να το αφήσετε να μουσκέψει σε νερό λίγο περισσότερο στον χώρο καλλιέργειας.

Το προϊόν αυτό είναι συνολικά πολύ αξιόπιστο. Απλώς είναι λιγότερο εύχρηστο από το CANNA Coco Professional Plus. Εσείς επιλέγετε ποιο από τα δύο προτιμάτε!

CANNA Coco Natural

Οδηγίες χρήσης

Το CANNA Coco Natural είναι προϊόν ποιότητας που καλύπτει υψηλές καλλιεργητικές προδιαγραφές. Η αγνότητα των πρώτων υλών που περιέχει το ξεχωρίζει από τα άλλα υποστρώματα με βάση τον κοκοφοίνικα. Το CANNA Coco Natural αποτελείται κατά 45% από ξυλοκυτταρίνη, γεγονός που διασφαλίζει τη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του για πολύ καιρό. Η αναλογία νερού/αέρα είναι 73%/23%. Επιπλέον, αυτό το μέσον προσφέρει ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας, γιατί οι νιφάδες κοκοφοίνικα ξεπλένονται και το pH ρυθμίζεται. Έτσι το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα ήδη από την αρχή.

Οδηγίες χρήσης

Χρησιμοποιείτε δοχεία τουλάχιστον 5 λίτρων. Όσο μεγαλύτερο είναι το δοχείο, τόσο πιο σταθερό θα είναι το περιβάλλον της ρίζας.

Αν χρησιμοποιήσετε υπόστρωμα CANNA Coco Natural σε συνδυασμό με λιπάσματα από τη σειρά COCO της CANNA που σχεδιάστηκαν ακριβώς για τον σκοπό αυτό, επενδύετε σε ποιότητα και σιγουριά!

  • Η πλαστική συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.
  • Το CANNA Coco Natural είναι 100% φυσικό προϊόν από κοκοφοίνικα.
  • Περιέχει 50 L.