Πλεονεκτήματα του CANNA COCO

Οι καλλιεργητές που θέλουν το καλύτερο υπόστρωμα κοκοφοίνικα, επιλέγουν CANNA COCO. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός υποστρωμάτων κοκοφοίνικα υψηλής ποιότητας και λιπασμάτων, που εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το CANNA COCO διεγείρει την ανάπτυξη ριζών

Το υπόστρωμα CANNA COCO έχει καλύτερο αερισμό από τα φυτοχώματα, για παράδειγμα. Έτσι το φυτό έχει περισσότερο χώρο για να ριζώσει και προσλαμβάνει περισσότερο οξυγόνο. Αυτό ευνοεί την ανάπτυξη και την άνθιση και οδηγεί σε μεγαλύτερη απόδοση.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Πλεονεκτήματα του CANNA COCO

Το υπόστρωμα CANNA COCO είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του ανθεκτικού υποστρώματος καλλιέργειας δεν σπαταλούν ενέργεια. Οι ίνες κοκοφοίνικα προέρχονται από κελύφη καρύδας, ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να συλλεχθεί σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Καλλιέργεια χωρίς προσπάθεια

Η καλλιέργεια με CANNA COCO είναι εύκολη. Όλα τα θρεπτικά συστατικά για τις φάσεις ανάπτυξης και άνθισης βρίσκονται στα θρεπτικά μέσα CANNA COCO A και B Χάρη στη μοναδική ρυθμιστική ικανότητα του υποστρώματος CANNA COCO (δεσμεύει θρεπτικά και τα απελευθερώνει) καθώς και στη σπογγώδη δομή του, τα θρεπτικά που χρειάζονται για να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση είναι αποθηκευμένα στο υπόστρωμα. Έτσι το ίδιο το φυτό μπορεί να ρυθμίσει την ποσότητα και τη χρονική στιγμή της πρόσληψης θρεπτικών.

Το CANNA COCO αποθηκεύει νερό και θρεπτικά

Το τριχοειδές φαινόμενο στις ίνες κοκοφοίνικα είναι αρκετά έντονο ώστε να συγκρατούν ικανή ποσότητα νερού και θρεπτικών. Έτσι το φυτό μπορεί να αντέξει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς νερό, κάτι που μπορεί να συμβεί αν, λόγου χάρη, προκύψει βλάβη στην αντλία.