• Μοναδικά οργανικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως η τύρφη σφάγνου, απαλλαγμένα από ασθένειες.
  • Τα συστατικά αυτά ευνοούν ιδιαίτερα την ανάπτυξη των ριζών και τον σχηματισμό παχύτερων βλαστών.
  • Υψηλότερη απόδοση. Ο υψηλότερος μεταβολισμός σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά ασθενειών εξασφαλίζουν αυξημένη παραγωγή.

  Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το CANNA Terra Professional εξαιρετικά κατάλληλο για καλλιέργεια φυτών.

  Αφρατέψτε το CANNA Terra Professional και γεμίστε τα δοχεία, πιέζοντάς το ελαφρά. Προσθέστε νερό έως ότου αρχίσει να στραγγίζει λίγο και στη συνέχεια τοποθετήστε το φυτό στο CANNA Terra Professional.

  Πότισμα

  Ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου, τις συνθήκες καλλιέργειας και το στάδιο ανάπτυξης του φυτού, προσαρμόστε την ποσότητα νερού στις ανάγκες του συγκεκριμένου φυτού. Υπό κανονικές συνθήκες, καθημερινά εξατμίζονται από τα ενήλικα φυτά 4-6 λίτρα υγρασίας ανά m2.

  Για μεγαλύτερα φυτά χρησιμοποιήστε δοχεία 5 λίτρων ή μεγαλύτερα. Όσο μεγαλύτερο είναι το δοχείο, τόσο πιο σταθερό θα είναι το περιβάλλον της ρίζας. Αν χρησιμοποιείτε ανοιχτό υδροπονικό σύστημα, βεβαιωθείτε ότι η αποστράγγιση είναι επαρκής.

  Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λεπτό στρώμα κόκκων διογκωμένης αργίλου στον πάτο για αερισμό και αποστράγγιση. Το CANNA Terra Professional είναι ένα φυσικό προϊόν με ομοιόμορφη σύσταση, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ιούς και ασθένειες. Το CANNA Terra Professional αποτελεί ένα σύνθετο σύστημα νερού και αέρα, που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κάθε μορφή καλλιέργειας. Μετά τη χρήση, το CANNA Terra Professional γίνεται εξαιρετικό βελτιωτικό φυτοχωμάτων.

  • Η πλαστική συσκευασία του CANNA Terra Professional είναι 100% ανακυκλώσιμη.
  • Αποθηκεύστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος.
  • Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες κάτω από 4°C.
  • Η συσκευασία περιέχει 25 L ή 50 L.
  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNA Terra Professional
  Διαθέσιμη σε
  50L
  Image
  Product info