• Η ομοιογενής, σταθερή σύσταση του Terra Seed Mix συγκρατεί καλά το νερό, δίνοντας στους σπόρους την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για σωστή βλάστηση.
  • Το CANNA Terra Seed Mix είναι επίσης πολύ κατάλληλο για χρήση στη φύτευση μοσχευμάτων.

  Σπορά σε Terra Seed Mix

  Φυτέψτε τους σπόρους σε βάθος 2-3 mm (το πολύ 5 mm) μέσα σε CANNA Terra Seed Mix σε δοχείο μέγιστης διαμέτρου 5 cm. Ψεκάζετε τακτικά το υπόστρωμα με νερό. Τα σπορόφυτα χρησιμοποιούν πρώτα το απόθεμα ενέργειας που είναι διαθέσιμο στον ίδιο τον σπόρο.

  Φροντίστε να έχουν οι σπόροι ζέστη (20-25°C) και υγρασία, λόγου χάρη με έναν προπαρασκευαστή(θερμοκηπιάκι). Αφαιρέστε το καπάκι του προπαρασκευαστή μόλις τα σπορόφυτα βλαστήσουν από το έδαφος.

  Νεαρά σπορόφυτα

  Τα νεαρά σπορόφυτα είναι πολύ ευαίσθητα. Δεν πρέπει να εκτίθενται απευθείας στο ηλιακό φως ούτε να τοποθετούνται κοντά σε ισχυρές λάμπες καλλιέργειας, διότι μπορεί να καούν. Ποτίστε τα νεαρά φυτά με θρεπτικό διάλυμα χαμηλής ηλεκτρικής αγωγιμότητας (EC 1,2) και προσθέστε CANNA RHIZOTONIC για ενδυνάμωση των ριζών. Τα σπορόφυτα είναι έτοιμα να μεταφυτευτούν όταν έχουν αναπτύξει δύο με τρία φύλλα.

  Καλλιέργεια σε εξωτερικό χώρο

  Αν και μπορείτε να φυτέψετε σπόρους απευθείας στο έδαφος και να τους αφήσετε να βλαστήσουν εκεί, το ποσοστό επιτυχίας είναι σημαντικά μικρότερο από όσο όταν η διαδικασία γίνεται σε εσωτερικό χώρο. Οι θερμοκρασίες του εδάφους στην ύπαιθρο δεν παρέχουν ιδανικές συνθήκες για βλάστηση σπόρων. Τοποθετήστε τα σπορόφυτα που βλάστησαν σε ένα σημείο όπου θα μπορέσουν να εγκλιματιστούν στις εξωτερικές συνθήκες, για παράδειγμα στο μπαλκόνι.

  Ξεκινήστε φυτεύοντας τους σπόρους σε εσωτερικό χώρο. Τοποθετήστε τα σπορόφυτα που βλάστησαν σε ένα σημείο όπου θα μπορέσουν να εγκλιματιστούν στις εξωτερικές συνθήκες.

  Μοσχεύματα και άλλα

  Μόλις τα φυτά αναπτύξουν καλό ριζικό σύστημα στο CANNA Terra Seed Mix, μπορούν να μεταφερθούν σε ένα υπόστρωμα όπως το CANNA Terra Professional, το CANNA Terra Professional Plus, τα CANNA COCO, το CANNA Aqua Clay Pebbles ή σε πετροβάμβακα όπου μπορούν να αναπτυχθούν μέχρι την ενηλικίωση. Η σειρά θρεπτικών διαλυμάτων CANNA περιέχει τους καλύτερους ειδικούς συνδυασμούς για καθένα από αυτά τα υποστρώματα ανάπτυξης και εγγυάται βέλτιστη απόδοση.

  • Η πλαστική συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.
  • Αποθηκεύστε σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, σε ελάχιστη θερμοκρασία 4ºC.
  • Περιέχει 25 L.
  Image
  CANNA Terra Seed Mix

   

  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNA Terra Seed Mix
  Διαθέσιμη σε
  50L
  Πιστοποιήσεις
  Image
  Product info