Από τότε που βγήκαν στην αγορά, το Terra Vega και το Terra Flores έχουν γίνει τα πιο διαδεδομένα θρεπτικά μέσα παγκοσμίως για καλλιέργεια φυτών σύντομου κύκλου ζωής και ταχείας ανάπτυξης σε φυτοχώματα. Η σύνθεση του CANNA TERRA έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες αυτού του τύπου φυτών. Το Terra Vega και το Terra Flores περιέχουν όλα τα θρεπτικά που χρειάζονται, σε μορφή άμεσα απορροφήσιμη, εξασφαλίζοντας εγγυημένα βέλτιστη πρόσληψη ήδη από την αρχή της καλλιέργειας. Όταν δημιουργούσαμε τα θρεπτικά TERRA, δώσαμε μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση μεταξύ της θρέψης και του μέσου ανάπτυξης. Έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι όσον αφορά την ποιότητα των θρεπτικών μέσων CANNA σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της καλλιέργειας.

CANNA Terra Vega

Image
CANNA TERRA

Ο σχηματισμός ζωηρών νέων πλευρικών βλαστών και γερών ριζών χαρακτηρίζεται από υγιή, ταχεία ανάπτυξη. Αυτή είναι η βάση για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα. Το Terra Vega περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά στη φάση αυτή. Το Terra Vega είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους φυτοχωμάτων.

CANNA Terra Flores

Προφανώς είναι επιθυμητό να υπάρχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το φυτό, άμεσα διαθέσιμα και στις σωστές αναλογίες, κατά τη φάση της ανθοφορίας. Για τον λόγο αυτό το Terra Flores περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το φυτό κατά την ανθοφορία. Kατά τη φάση αυτή oι ανάγκες του φυτού σε άζωτο μειώνονται, ενώ οι ανάγκες του σε κάλιο και φωσφόρο αυξάνονται κατά πολύ. Για να καλύψει αυτές τις διαφορετικές ανάγκες, το Terra Flores περιέχει τις σωστές ποσότητες όλων των ιχνοστοιχείων που χρειάζεται το φυτό ώστε να εξασφαλιστεί τέλεια ανθοφορία.

Φυτοχώματα CANNA TERRA

Θέλετε πάντα το καλύτερο; Διαλέξτε φυτοχώματα CANNA και συνδυάστε τα με θρεπτικά μέσα TERRA. Υπάρχουν τριών ειδών φυτοχώματα: CANNA Terra Seedmix για σπόρους και μοσχεύματα, CANNA Terra Professional για αρχάριους καλλιεργητές και CANNA Professional Plus για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή. Τα χώματα αυτά είναι ιδανικά όσον αφορά τη σύστασή τους και την προλίπανση. Χρησιμοποιήστε τα σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα θρεπτικά μέσα, όπως τα Terra Vega και Terra Flores, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Terra Seedmix

Επανάσταση στη βλάστηση. Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό για βλάστηση σπόρων. Γι’ αυτό η CANNA δημιούργησε ένα ειδικό μείγμα για σπόρους. Το CANNA Terra Seedmix έχει ομοιογενή σύσταση ώστε να εξασφαλίζει δυνατότητα συγκράτησης μεγάλης ποσότητας νερού. Αυτό σημαίνει ότι οι σπόροι θα έχουν την ευκαιρία να βλαστήσουν σε ιδανικές συνθήκες. Το χώμα στο CANNA Terra Seedmix έχει αναμειχθεί με πολύ καθαρό κέλυφος κοκοφοίνικα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι σπόροι που βλάστησαν θα αναπτυχθούν ταχύτερα απ’ όσο σε οποιοδήποτε άλλο υπόστρωμα. Γι’ αυτό το CANNA Terra Seedmix είναι εξαιρετικό για να ριζώσουν τα μοσχεύματα!

Terra Professional

Το CANNA Terra Professional είναι ένα εμπλουτισμένο υπόστρωμα ανάπτυξης που πληρεί τις αυστηρότερες προϋποθέσεις του RHP. Ξεχωρίζει από τα άλλα υποστρώματα για τις πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες του, τη λεπτή του σύσταση και την αγνότητά του. Το CANNA Terra Professional είναι οργανικό προϊόν με ομοιογενή σύσταση, 100% φυσικό και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ιούς και ασθένειες των φυτοχωμάτων. Έχει σύνθετη σχέση νερού/αέρα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για όλες σχεδόν τις μεθόδους καλλιέργειας, ενώ μετά τη χρήση γίνεται εξαιρετικό βελτιωτικό φυτοχωμάτων.

Terra Professional Plus

Το CANNA Terra Professional Plus αποτελείται από 100% οργανικές πρώτες ύλες της καλύτερης δυνατής ποιότητας. Ένα από τα συστατικά του είναι ξανθιά τύρφη πρώτης ποιότητας, ενώ προστίθεται φλοιός δέντρων ως υποκατάστατο του περλίτη. Το CANNA Terra Professional Plus περιέχει ιχνοστοιχεία και χηλικές ενώσεις, που προστατεύουν τα φυτά κατά την ανάπτυξη. Το CANNA Terra Professional Plus εμπλουτίζεται με ειδικά θρεπτικά μείγματα τα οποία περιέχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται τα φυτά την πρώτη εβδομάδα, ώστε να μην απαιτείται επιπλέον θρέψη. Το CANNA Terra Professional Plus έχει προρρυθμισμένη EC ±1,3 και pH ±5,8. Επιπλέον, το CANNA Terra Professional Plus επιταχύνει την αύξηση και την ανάπτυξη των ριζών, ώστε τα φυτά να είναι σε εξαιρετική φόρμα και να μπορούν να αντισταθούν σε ασθένειες και προσβολές από παράσιτα.

Προλάβετε το στρες!

Σε ένα ριζικό σύστημα που λειτουργεί σωστά, μερικές ρίζες πεθαίνουν και σχηματίζονται καινούριες. Οι νεκρές ρίζες αποτελούν ιδανική πηγή τροφής για παθογόνα. Οι παθογόνοι μύκητες που αναπτύσσονται στο υλικό από τις νεκρές ρίζες αποτελούν απειλή για τις υγιείς ρίζες, που εύκολα μπορεί να προσβληθούν, μειώνοντας απότομα τη λειτουργία των ριζών. Το αποτέλεσμα θα είναι να βρεθεί ολόκληρο το φυτό σε κατάσταση στρες και να εμποδιστεί η ανάπτυξή του. Το CANNAZYM είναι ο καλύτερος τρόπος για να το προλάβετε. Τα ένζυμα στο CANNAZYM εξασφαλίζουν τη γρήγορη μετατροπή του υλικού από τις νεκρές ρίζες σε σάκχαρα και ανόργανα άλατα. Τα συστατικά αυτά αποτελούν σπουδαία πηγή θρεπτικών για τα φυτά και το εδαφικό περιβάλλον. Επιπλέον, αναστέλλει τη δράση των επιβλαβών ουσιών που παράγονται κατά την αποσύνθεση, μειώνοντας σημαντικά το ενδεχόμενο προσβολής από παθογόνους μύκητες. Το CANNAZYM περιέχει επίσης πολλές βιταμίνες που απορροφώνται εύκολα, διεγείροντας την ανάπτυξη νέων ριζών στο φυτό. Για όλους αυτούς τους λόγους το CANNAZYM θα πρέπει να προστίθεται συνεχώς στο θρεπτικό διάλυμα από τη δεύτερη εβδομάδα της καλλιέργειας σε αραίωση 1:400.

Image
CANNA Additives

100% φυτικό

Το RHIZOTONIC είναι ένα ισχυρό τονωτικό των ριζών, φυτικής προέλευσης. Διεγείρει την επιπλέον ανάπτυξη των ριζών και με τον τρόπο αυτό βοηθά το φυτό να ριζώσει πιο γρήγορα. Για τον λόγο αυτό, το RHIZOTONIC είναι ιδανικό για μοσχεύματα και φυτά που πρέπει να μπουν σε γλάστρες ή που δεν αναπτύσσονται καλά επειδή έχουν υποστεί σοκ. Επιπλέον, το RHIZOTONIC περιέχει μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων που είναι πολύ ωφέλιμα για τα φυτά. Τις πρώτες 2 ή 3 φορές που χρησιμοποιείτε RHIZOTONIC θα πρέπει να το προσθέσετε στο νερό θρέψης σε αναλογία 1:250 ή να το ψεκάσετε στα φύλλα.

Υψηλότερη απόδοση

Το PK 13/14 είναι καθαρό, υψηλής ποιότητας μείγμα φωσφόρου και καλίου που χορηγείται συχνά κατά την ανθοφορία. Χορηγείται στα φυτά μαζί με το θρεπτικό διάλυμα 3 ή 4 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή. Κατά την ανθοφορία τα φυτά χρειάζονται επιπλέον φωσφόρο (P) και κάλιο (K) και το PK 13/14 καλύπτει αυτή την ανάγκη. Το PK 13/14 διαλύεται πολύ εύκολα και συνεπώς καθίσταται αμέσως διαθέσιμο στα φυτά. Για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτό το προϊόν χρησιμοποιήστε το μαζί με CANNABOOST. Έτσι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Ετικέτες :