• Κατά την αναπαραγωγική φάση του φυτού, η άμεση διαθεσιμότητα όλων των αναγκαίων θρεπτικών στις σωστές ποσότητες είναι ζωτικής σημασίας. Το Aqua Flores διεγείρει την παραγωγή καρπών και περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται κατά τη φάση άνθισης. Για παράδειγμα, το φυτό χρειάζεται λιγότερο άζωτο στη φάση άνθισης. Ωστόσο, οι ανάγκες σε κάλιο και φωσφόρο είναι μεγαλύτερες. Το Aqua Flores είναι πλούσιο σε τέτοια στοιχεία, ενώ οι ειδικές χηλικές ενώσεις ιχνοστοιχείων επιτρέπουν την άμεση απορρόφηση για τέλεια άνθιση.
  • Το Aqua Flores διεγείρει την καρποφορία και παρέχει σε κάθε φυτό τα απαραίτητα συστατικά για τη χαρακτηριστική του γεύση.
  • Το Aqua Flores είναι εύκολο στη χρήση, διαλύεται άμεσα και είναι εξαιρετικά κατάλληλο για καλλιέργειες σε ανακυκλούμενα υδροπονικά συστήματα. Περιέχει σταθεροποιητές του pH, επομένως το pH δεν χρειάζεται ρύθμιση.
  • Το θρεπτικό μέσο Aqua Flores περιέχει επίσης πυρίτιο, χουμικά και φουλβικά οξέα.

  Γιατί υπάρχει μέρος Α και Β ?

  Τα θρεπτικά μέσα CANNA Aqua Flores αποτελούνται από δύο μέρη, το μέρος Α και το μέρος Β. Ο λόγος για τα δύο χωριστά μέρη είναι ο εξής: ορισμένα από τα στοιχεία του μέρους Α αν βρεθούν μαζί με τα στοιχεία του μέρους Β δημιουργούν συσσωματώματα. Το φυτό δεν μπορεί να τα απορροφήσει. Για τον λόγο αυτό πρέπει να προσθέσετε πρώτα το μέρος Α και μετά το μέρος Β.

  Additional info

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Image
  CANNA Aqua Flores
  Διαθέσιμη σε
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info