Πλεονεκτήματα του CANNA AQUA

Οι καλλιεργητές υδροπονίας που θέλουν το καλύτερο, επιλέγουν CANNA AQUA. Η σειρά προϊόντων CANNA AQUA αποτελείται από τα θρεπτικά διαλύματα CANNA Aqua Vega και CANNA Aqua Flores και από την διογκωμένη άργιλο CANNA Aqua Clay Pebbles.

Πλεονεκτήματα του CANNA AQUA

Το CANNA Aqua Clay Pebbles είναι ψημένοι κόκκοι αργίλου που αποτελούν ιδανικό υπόστρωμα για ανάπτυξη εύρωστων ριζών. Είναι ιδανικό για καλλιεργητές που θέλουν να ελέγξουν την παροχή θρεπτικών και το επίπεδο υγρασίας των φυτών σε όλη τη διάρκεια της καλλιέργειας.

Τα θρεπτικά διαλύματα CANNA Aqua Vega και Aqua Flores έχουν μοναδική σύσταση, διαφορετική από τη σύσταση κάθε άλλου θρεπτικού. Πλεονεκτήματα των θρεπτικών CANNA AQUA:

Ακριβής έλεγχος των θρεπτικών για μεγάλη απόδοση

Χάρη στον σχολαστικό έλεγχο της παροχής θρεπτικών κατά τις φάσεις ανάπτυξης και άνθισης των φυτών, τα θρεπτικά διαλύματα CANNA AQUA εξασφαλίζουν εκπληκτική απόδοση. Τα θρεπτικά AQUA τρέφουν απευθείας τις ρίζες του φυτού.

Φιλικά προς τον χρήστη, δεν χρειάζεται ρύθμιση του pH

Η σύστασή τους είναι τέτοια που τα φυτά ρυθμίζουν μόνα τους το pH. Το pH στη δεξαμενή θρεπτικών παραμένει πάντα μέσα στο φάσμα του βέλτιστου pH. Αυτό σημαίνει ότι, αν ρυθμιστεί εξαρχής το σωστό pH, δεν χρειάζονται άλλες διορθώσεις.

Τα φυτά δεν απορροφούν όλα τα θρεπτικά στην ίδια ποσότητα ούτε με την ίδια ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι η σύσταση και η οξύτητα του θρεπτικού διαλύματος αλλάζουν με τον χρόνο. Τα θρεπτικά μέσα CANNA AQUA σχεδιάστηκαν έτσι ώστε τα φυτά να μπορούν πάντα να απορροφήσουν τον σωστό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται για άριστη ανάπτυξη και άνθιση. Χάρη στα δύο διαφορετικά διαλύματα θρεπτικών για τη βλαστική (Aqua Vega) και την αναπαραγωγική (Aqua Flores) φάση της καλλιέργειας, το pH παραμένει όσο πιο σταθερό γίνεται. Παραμένει πάντα μέσα στα βέλτιστα όρια 5,2 και 6,2. Δεν χρειάζεται να το ρυθμίσετε. Αν το pH ρυθμιστεί αρχικά στο 5,2, θα παραμείνει μεταξύ 5,2 και 6,2.

Στο διάγραμμα βλέπουμε τη φυσική πορεία του pH με χρήση CANNA AQUA.
Μόνο όταν το φυτό ριζώνει, μπορεί να υπερβεί τα όρια αυτά για λίγο.

aqua_ph_graph

Αυτό καθιστά μοναδικό το CANNA AQUA σε σύγκριση με όλα τα άλλα θρεπτικά μέσα. Ένα από τα πιο περίπλοκα συστήματα καλλιέργειας απλοποιείται με το CANNA AQUA!

Απόλυτα ελεγμένο

Το CANNA AQUA μπήκε στην αγορά μόλις το 1999, εξαιτίας των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας της CANNA. Η σωστή σύνθεση εντοπίστηκε μετά από χρόνια δοκιμών και λεπτομερούς ρύθμισης στα εργαστήρια του Ερευνητικού Κέντρου CANNA. Ο μεγάλος αριθμός των καλλιεργητικών δοκιμών δεν είχε προηγούμενο. Η CANNA αξιοποίησε επίσης την εμπειρία μιας επίλεκτης ομάδας καλλιεργητών. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δοκιμών στο εργαστήριο και στο πεδίο παρείχε τεράστια όγκο πληροφοριών. Σαν αποτέλεσμα, το CANNA AQUA ξεχωρίζει γιατί είναι ευέλικτο, σταθερό, αποδοτικό και εύχρηστο.